Voor iedereen die van creatieve hersenspinsels in een illustratief jasje houdt ...


't Antelierke brengt stuk voor stuk persoonlijke werkjes met een sterke vrouwelijke knipoog en een ontwapenende meisjesachtige glimlach, waarin realiteit over gaat naar dromerige fantasie. Soms heel rauw, maar vaak ook heel speels ... but always with a woman's touch! ;-)

***
't Antelierke is a place where reality takes flight to dreamy fantasy... Where illustrations are tinged with bold feminity and girlish smiles. And where playfulness prevails over searing pain ... but always with a woman's touch! ;-)

zondag 21 juni 2009

Sadness | Potlood

Een momentopname ...

Soms als je in je diepste aan het graven bent, levert dit vaak onverwachts toch iets moois op.

Wel, ik pretendeer niet dat dit een meesterwerk is, en het is verre van perfect, maar het is wel iets heel persoonlijks ... en daarom ook weer mooi.

Eigenlijk is dit de eerste maal dat ik puur iets voor mezelf en vanuit mezelf teken, dat niet gebonden is aan een externe tekenopdracht.

De aandachtige kijker zal misschien wel opmerken dat dit werk op de achterzijde van een pagina met tekst staat. En daar staat deze tekening nog steeds: op de achterzijde van een theaterscriptblad, intussen 'vereeuwigd' met een vleugje haarlak. :-)

Young Merlin wants ice cream | Painter

Voor wie het programma Painter kent, zal mogelijk net zoals ik versteld staan van de talrijke mogelijkheden. Zonder enige voorkennis heb ik me eens gewaagd aan een digitale tekening ... met dit als voorlopig resultaat.

Do it the Troll-way | Painter

"Trollenbier op 'n foute manier" - tekening verjaardag P.U.